Acupunctuur Haarlem II

Acupunctuur Praktijk

Feng Ling

Kampersingel 2a
2012 DK, Haarlem
Acupunctuur-pijnbestrijding.nl
Feng-Ling Acupunctuur
Acupunctuur Praktijk Feng Ling Haarlem

Bij acupunctuur Feng- Ling in Haarlem worden uw klachten deskundig behandeld, waarbij ook aandacht is voor de dieper gelegen oorzaken. Dit heet in de Chinese Geneeswijzen ‘Ben Biao’, het behandelen van wortel en tak. Alleen een behandeling die beide aspecten verenigt leidt tot werkelijke genezing.

Bij acute en lokale klachten zoals bijvoorbeeld sportblessures, acute en lokale pijnklachten of bij acute infecties staat de behandeling van de klacht en de symptomen centraal. In dat geval is acupunctuur vaak een probaat middel. Maar bij chronische aandoeningen, of als er sprake is van meerdere met elkaar samenhangende klachten, soms van lichaam én geest, is het heel belangrijk verder te kijken. De opdracht van het behandelen is dan het begrijpen van het mechanisme achter deze klachten en het op gang brengen van een genezende verandering.

De oosterse geneeskunde heeft me uitgerust met een rijkdom aan gereedschappen om dat proces op gang te brengen. Chinese kruiden, voedingsadviezen op basis van de vijf elementen, massage technieken en oefeningen voor lichaam en geest.

Wij behandelen en begeleiden u met een diverse technieken die een geheel vormen. Bij de behandeling worden die technieken en methodes gekozen die het meest van toepassing zijn op uw klacht en uw situatie.

Wie komt voor Acupunctuur in Haarlem gaat naar Feng Ling Acupunctuur in Haarlem acupunctuur & pijnbestrijding

Tel. 023 879 58 37

Feng – Ling Acupunctuur gevestigd in Shuxin Massagesalon Haarlem